Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Who is who

Ένα εγωκεντρικό ανδρείκελο που παριστάνει τον επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη ακούει στο όνομα Μάνος Αντωνελάκης και αλίμονο σε όποιον πάει να κάνει δουλειά μαζί του. Οι υπάλληλοι του στην Αθήνα λένε ότι έκανε μέχρι και φυλακή για χρέη. Αφού λοιπόν δε μπορεί να εμφανιστεί στην Αθήνα (γιατί φοβάται μη φάει ξύλο από όσους χρωστάει) με μπλαζέ ύφος ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα να παραστήσει τον εκδότη και δαγκώνει όποιον βρει. Από ζητιάνο μέχρι το Νομάρχη. Μάταια τον ψάχνουν και εκεί όσοι συνεργάστηκαν μαζί του για να πάρουν τα λεφτά τους. Τους τα έφαγε ο Αντωνελάκης στα καζίνα με τις πουτάνες. Aκόμα κοροϊδεύει τον κόσμο λέγοντας πως είναι ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η εφημερίδα χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά (και ρωσοποντιακά). Μετά μάλλον για Κρήτη είναι το λαμόγιο (σε καμια πιτσαρία) αφού θα τον κυνηγάνε και στη Θεσσαλονίκη. Όσοι λοιπόν αρέσκονται στην απάτη το ψέμα και την κομπίνα ας σπεύσουν να συναντήσουν αυτόν τον μεγαλοαπατεώνα στη Γεννιτσών 80. Ας είναι καλά ο Γιώργος Φερέτης που τον βοήθησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Παπαηλιόπουλος που τον στήριξε οικονομικά για να γράφουν τα τσιράκα του Αντωνελάκη για αυτόν, ο Δήμαρχος που από το φόβο του να του ασκηθεί κριτική ταΐζει τον Αντωνελάκη εδώ και δύο χρόνια με τα λεφτά των Θεσσαλονικιών, ο Νομάρχης που καλύπτει όσο μπορεί τις παρανομίες του λαμόγιου και το χρηματοδοτεί με τα λεφτά του κοσμάκη. Ο φασισμός έχει πάντα συνεργάτες ελαττωματικούς ανθρώπους που δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό και την ισονομία.
Για την ιστορία:
Athens News Agency: Daily News Bulletin in English, 00-02-28 - ... sale contracts at the gallery 19 A00 in the Kolonaki district, while an arrest warrant was issued for its owner, 48-year-old Emmanouil Antonelakis.
Προσοχή… ακάλυπτος! MediaBlog
ΕΣΗΕΑ: Αντωνελάκης τα κροκοδείλια δάκρυα
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας
PRESS-GR.blogspot.com: Οι διαφημιστικοί λογαριασμοί του ΟΠΑΠ...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΤΩΝΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ "εκδότης-μπαταξής"

Ποιός θα είναι αραγε αυτός που θα χώσει φυλακή αυτό τον κλέφτη. Γυρνάει σε όλη την ελλάδα και λέει οτι τον στιρίζουν όλοι οι βουλευτές και σε όσους χρωστάει λεφτά λέει οτι θα τον καλύψει ο Γιάννης Παπαηλιόπουλος, ο μεγαλοεργολάβος. Αντε κύριε Παπαηλιόπουλε τόσα εκατομύρια εχετε, δώστε και κάνα φράγκο σε όσους πιστόλιασε ο Αντωνελάκης! Αλλά μάλλον τα δημόσια έργα και ο ΕΥΑΘ δεν σας αποδείδουν πολλά κέρδη και έτσι θα παραμήνουν πιστολιασμένοι όσοι έβαλε ο αντωνελάκης να γράφουν ή να μή γράφουν για σάς. Συχαρητήρια και στη Νέα Δημοκρατία και τον Κωσταντίνο Καραμανλή του κυρίου Καραχάλιου που δέχεται τις "μαύρες" υπηρεσίες του Αντωνελάκη. Είστε για κρεμάλα αλήτες που κατασπαράζετε τα λεφτά των ελλήνων ακόμα και εκείνων που χρησιμοποιήτε για την προπαγάνδα σας. Η σημερινή χούντα έχει εσάς για τσιράκια, φάτε σκατά προβοκάτορες της εξουσίας.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Απατεώνα Αντωνελάκη

ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ

Αθήνα Θεσσαλονίκη και δε ξέρω που αλλού αυτός ο απατεώνας εκμεταλλεύεται την ανάγκη του κόσμου για δουλειά και στήνει εταιρίες κάθε λίγο και λιγάκι. Δε πληρώνει κανέναν. Αρπάζει ότι βρεί μπροστά του και είναι ικανός να πουλήσει τη μάνα του για να βγάλει λεφτά. Ούτε ασφάλειες ούτε μισθούς ούτε τίποτε δε λογαριάζει. ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ. Θα χάσει σίγουρα τα λεφτά του. Εφημερίδα ΑΝΩ-ΚΑΤΩ αθήνα όλοι απλήρωτοι και τον ψάχνουν για να εισπράξουν. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, εφημερίδα στη συμπρωτεύουσα. Όλοι απλήρωτοι. ΤΙΚΕ εστιατόριο στη θεσσαλονίκη, όλοι απλήρωτοι. Αυτό το λαμώγιο δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Δε λογαριάζει ούτε οικογένειες εργαζομένων ούτε τίποτα. Και αντί να τον κυνηγάνε εισαγγελείς και δικαστές για να τον χώσουνε μέσα να γλιτώσει ο κόσμος, η Νέα Δημοκρατία με τον Ψωμιάδη, τον Παπαγεωργόπουλο, τον Γκιουλέκα τον Ιωαννίδη και όλοι όσοι μοστράρουν στη φυλλάδα του, του δίνουν και τα λεφτά των φορολογουμένων για να τους προβάλλει. Ρώτησε ποτέ κανείς από αυτούς πόσα λεφτά χρωστάει ο Αντωνελάκης στους εργαζομένους; Έκανε ποτέ κανείς από αυτούς τίποτε για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Δε ξέρω τι κλίκα στην κυβέρνηση ή ποια μασονική στοά τον στηρίζει αλλά είναι ντροπή και ξεφτίλα να μιλάνε οι πολιτική για το καλό του κόσμου και να θρέφουν τέτοια φίδια στον κόρφο μας. Μετακομίζει τα γραφεία κάθε τόσο, αλλάζει όνομα στις εταιρίες και ο κοσμάκης ψάχνει να πάρει τα λεφτά του. Φτού σας ξεφτίλες που το παίζεται και πατριώτες. Μπράβο σας κύριε Άνθιμε που ευλογάτε τέτοιους κυρίους. Μπράβο σας κύριε Φερέτη που στηρίζεται τέτοια λαμόγια (με γειά το αμάξι). Αντί να τρώς τα λεφτά του κοσμάκη Αντωνελάκη στα καζίνα και τις πουτάνες, καλύτερα να ξωφλίσεις τα χρέη σου. Το παίζεις και χριστιανός αντίχριστε.